Sebastián Yatra, Els Catarres, Stay Homas, Lola Índigo o Mika entre els confirmats pel Cap Roig Festival 2023

Aquesta edició reunirà com ja és habitual a les estrelles internacionals i nacionals del moment

Sebastián Yatra a la gala de ELS40 Music Awards / Fran Guerra (Getty Images)

Un any més el Cap Roig Festival ho té tot preparat per una edició memorable, del 14 de juliol fins al 19 d'agost passaran per Calella de Palafrugell, els artistes més importants de l'actualitat musical i els grans clàssics que tornen al festival de referència a Catalunya. Aquesta edició ha confirmat una vintena d'artistes i espectacles per aquest estiu del 2023, incloent-hi un concert solidari i un Cap Roig Mini pels més petits.

Una edició més torna a la Costa Brava en Sebastián Yatra, el 16 de juliol trepitjarà l'escenari del Cap Roig Festival, el cantant és una de les estrelles llatines del moment i vindrà amb novetats. En Yatra presentarà els seus èxits ben reconeguts com 'Pareja del año' o 'Tacones Rojos', però també escoltarem per primera vegada en concert propostes noves com 'Una noche sin pensar' el seu darrer hit.

Aquest any hi haurà una debutant molt especial com és Lola Índigo, presentarà la seva nova era 'El Dragón'. La guanyadora d'un Los40 Music Awards en la categoria de Millor Artista en directe, la creadora de hits Lola Índigo (6 d'agost) trepitjarà per primera vegada l'escenari del Cap Roig Festival per presentar-nos el seu tercer àlbum, que veurà la llum a la primavera.

Els Stay Homas (1 d'agost), una de les bandes més estimades tornarà per presentar noves cançons. La banda es prepara per llançar el seu segon disc d'estudi, de moment a ELS40 ja estem presentant el primer avançament 'La Nòria'. Un altre grup estimat són Els Catarres (9 d'agost), tornaran després d'un temps d'absència al Cap Roig i faran vibrar el públic amb el seu repertori de grans èxits.

També podrem veure de nou Els Amics dels Arts (22 de juliol), després d'una temporada en silenci durant la qual han estat preparant un nou disc que s'estrena avui titulat "Allà On Sigui". Aquest estiu reviurem el retorn al directe com a banda dels creadors de temacles com 'Jean Luc' o 'Ja no ens passa' entre molts altres. Els Amics són únics creant una connexió directa amb l'audiència i referents d'un públic ampli que representa diferents generacions.

L'estiu del 2023 serà un bon moment per gaudir d'una celebració, la del Joan Dausà amb la Gira 10 anys del mític "Jo Mai Mai". El Cap Roig és una de les parades triades per presentar aquesta gira on es recuperaran les cançons d'un dels discos més estimats de la carrera musical del Dausà.

Més artistes importants, el guanyador d'un Premi Ondas al Fenomen Musical de l'Any, Pablo López tornarà a l'escenari del Cap Roig Festival el 29 de juliol convertit en una de les figures més importants del pop contemporani per presentar noves cançons com la recentment estrenada Quasi. El Pablo Alborán, un dels artistes de més èxit de la música espanyola, presentarà el seu últim disc La Cuarta Hoja, una nit que promet ser molt emotiva.

També veurem a Taburete (4 d'agost) per presentar una nova gira amb la qual recorrerà tot el país cantant els temes que ja formen part de les nostres vides i en la qual presentaran el seu disc Matadero 5. El grup ja va explicar tots els detalls del disc en una entrevista a ELS40. Manuel Carrasco no es perdrà la seva cita d'estiu i presentarà el seu nou disc el 14 d'agost en el Cap Roig Festival.

En David Bisbal, un altre dels imprescindibles de la música, farà vibrar l'escenari amb el seu nou espectacle Me Siento Vivo Tour 2023. Manuel Carrasco, el número u de vendes a Espanya amb el seu novè disc Corazón y Flecha, presentarà el seu nou disc el 14 d'agost en el Cap Roig Festival.

L'edició d'enguany comptarà amb Vanesa Martín (17 d'agost) arriba amb un nou repertori de les cançons del seu últim disc Placeres y Pecados i en el qual no faltaran els grans èxits de la seva carrera. El concert és l'escollit per dedicar part de la seva recaptació a un projecte solidari per l'Associació POTS, entitat sense ànim de lucre que treballa amb l'objectiu de crear i impulsar projectes d'activitat física, esport i oci per a col·lectius en risc d'exclusió social del Baix Empordà i de la província de Girona.

Les estrelles internacionals tenen un punt de trobada al Cap Roig Festival, i aquest any no és cap excepció. Rod Stewart serà l'encarregat d'obrir el festival el 14 de juliol, després d'haver fet la volta al món esgotant entrades en una de les gires més grans i aclamades d'una llarga carrera en la qual ha venut més dos-cents milions de discos. Norah Jones, una de les veus més especials del Jazz Modern i guanyadora de diversos premis Grammys, tornarà a Calella de Palafrugell el 21 de juliol.

Mika, un referent del pop internacional, amb més de 10 milions de discos venuts i que ha aconseguit crear un món pop tecnicolor, estarà el pròxim 30 de juliol. Damien Rice, el cantautor irlandès de referència del pop-folk universal passarà per l'escenari de Cap Roig el pròxim 28 de juliol per interpretar les cançons dels seus icònics àlbums O, 9 i My Favourite Faded Fantasy. La banda britànica de soul i pop Simply Red (2 d'agost) repassarà els seus grans èxits amb més de 60 milions de discos venuts.

I pels més petit, Cap Roig Mini amb espectacles dirigits per tots els públics. Primer l'actuació de Dàmaris Gelabert (11 d'agost), que celebra vint-i-cinc anys de carrera amb una gira de luxe, acompanyada per la increïble The Grow Up Singing Band. I segon, l'espectacle De Simba a Kiara, el tribut al Rei Lleó (15 d'agost). Després de l'experiència en la Gran Via de Madrid amb altres xous, la companyia Onbeat portarà a l'escenari de Cap Roig una experiència inoblidable composta per una gran posada en escena i atractives coreografies.

Les emissores musicals de PRISA Media mitjans oficials del Cap Roig Festival, una edició més amb els festivals de referència a Catalunya. Les entrades es posaran a la venda dilluns que ve 13 de març a les 10:00 h en la web oficial del Festival: www.caproigfestival.com

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad