Especial

Concierto Dellafuente Cuándo y dónde comprar las entradas para el Santiago Bernabéu y precios

Rosalía, Chanel, Miki Núñez, Edu Esteve o Alfred García plats forts del Cap Nen Sense Joguina 2023

La iniciativa solidària ja és aquí per fer màgia la nit de reis a la ràdio

Rosalía, l'artista catalana més internacional protagonista del Cap Nen Sense Joguina 2023 / Tim Mosenfelder/Getty Images)

Cap Nen Sense Joguina ho té tot preparat per fer màgia una edició més. La marató radiofònica torna a subhastar objectes de personatges populars, artistes musicals i de col·laboradors de primera línia per aconseguir recaptar el màxim de diners possibles per aconseguir que cap nen es quedi sense joguina el dia de reis.

L'edició del 2023 ve fort amb objectes ben preuats i amb una gran càrrega emocional que molts col·leccionistes desitjaran tenir a casa seva. Un dels plats forts de la nit és el casc que la nostra Motomami, Rosalia, va utilitzar a la gravació de la presentació mundial del seu aplaudit últim disc a la plataforma de TIKTOK, i que recordem es va enregistrar a Barcelona. El casc és ja un símbol de l'era motomami que ha guanyat premis i reconeixement internacional.

Tony Aguilar el capità de Del 40 al 1 ha aconseguit que Chanel ens doni un autèntic trèsor, l'anell que va utilitzar a la final del Benidorm Fest on va començar tot. La cantant d'Olesa de Montserrat que tantes alegries ens va donar el passat festival d'Eurovisió, on feia molt que no s'escoltaven tants dotzes seguits per Espanya, no s'ha volgut perdre la cita solidària del Cap Nen.

En Miki Núñez també estarà més present que mai amb un regal ben especial. Al seu himne 'Escriurem' diu en un vers "T'escriuré que sí que va ser fàcil" i aquest és l'objectiu que sigui fàcil omplir de somriures les cares de molts nens aquesta nit tan màgica, ens ha donat el conte inspirat en la cançó il·lustrat per Laura Duran.

Un clàssic del Cap Nen Sense Joguina és l'Alfred Garcia, un dels artistes que més alegries ha donat a la marató solidària. El cantant del Prat de Llobregat ens cedeix emmarcades les dues fulles de la lletra de la cançó "Desde que tu estás", amb la qual l'artista es presentarà al Benidorm Fest per aconseguir la representació d'Espanya al Festival d'Eurovisió 2023.

I no hem acabat encara, Edu Esteve un dels artistes més estimats i conegut gràcies a "Eufòria TV3" també estarà present amb un regal ben especial per ell, una pilota de bàsquet que podria ser teva. L'Edu ja no només pot presumir de ser l'artista més escoltat a la ràdio musical a Catalunya, gràcies a la seva cançó 'La Primavera', sinó també de ser el més solidari.

La iniciativa del cap nen té un objectiu clar i és recaptar tants diners com sigui possible per aconseguir que tots els petits tinguin una nit màgica de reis. L'edició número 56 serà molt especial perquè tenim l'americana que Joan Manuel Serrat va utilitzar al seu darrer concert a Barcelona, el noi del poble sec s'ha acomiadat dels escenaris amb una gira internacional carregada d'emoció i que ja és història de la música.

El Cap Nen també tindrà la col·laboració d'en Jordi Évole que ha cedit una guitarra ben especial signada per un dels grups més coneguts de Cornellà de Llobregat com són els germans Muñoz, és a dir, els Estopa. També l'Alejandro Sanz ha fet una donació ben especial, una creació digital d'una col·lecció inspirada en la seva pròpia música, un NFT únic del batec del seu cor.

Les emissores musicals de PRISA Media Catalunya (ELS40, ELS40 URBAN, ELS40 CLASSIC, DIAL CATALUNYA) han cedit una guitarra d'en Pau Donés, i és especial perquè ve signada com a Jarabe fent referència al seu grup Jarabe de Palo. Segur que en Pau estaria molt content de veure la il·lusió de tants petits aquesta nit de reis.

La marató solidària comptarà amb objectes de cuiners estrelles Michellin com els germans Roca, o hermanos Torres. Futbolistes de primer nivell del Barça com Robert Lewandowski, Gavi, de l'espanyol Joselu i Sergi Darder, o del Girona, Arnau Martínez. També Andreu Buenafuente, Juan Diego Botto, Ada Colau, Pere Aragonès, la companyia La Cubana o objectes molt especials de l'últim gran èxit de Netflix com és la sèrie Smiley creada per en Guillem Clua.

Cap Nen Sense Joguina estarà presentat per la periodista Rosa Badia i començarà a les 19 h i s'allargarà fins a les 2 h de la matinada. Es podrà seguir per l'emissora de SER Catalunya i en streaming a través de YouTube i Twitter.

Pots fer donatius també per Bizum, des de l'apartat 'Fer una donació' de Bizum, dins l'app de la teva entitat bancària, introdueix el codi 06678. La teva aportació, des de 0,50 euros a 500 euros, contribuirà a la felicitat de moltes nenes i nens el Dia de Reis.

Per aquelles persones que prefereixen fer una donació via transferència bancària, el nostre número de compte és el següent: ES39 2100 3168 5222 0019 2165.

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad